dijous, 1 de novembre del 2012

El Mont-doc que no és Mon-doc. Torna la Mostra Internacional de Cine documental de Montaverner?


El Mont-doc que no és Mon-doc. Torna la Mostra Internacional de Cine documental de Montaverner?
El que està clar és que no es pot continuar un projecte que desconeixen per complet perquè mai l'han volgut conéixer. És més, s'ha fet propaganda... política antiMon-doc des del PP, fins i tot han arribat a autovetar-se els seus militants per no anar a conéixer i participar d'un projecte innovador, il·lusionant, de gran qualitat i INTERNACIONAL que ha portat el nom de Montaverner com a paradigma de la cultura en lletres de neó per tot arreu.
Ja sabem que l'interés del PP no és el Mon-doc.
No s'han molestat ni a demanar opinió, ajuda o, simplement, assessorament ni als seus creadors ni al regidor de cultura de la legislatura passada. Deu ser perquè els únics assessors que volen són els que cobren alts i desconeguts honoraris a costa del poble. El Mon-doc sobreviu de l'herència del frustrat Mon-doc4 que van cancel.lar a última hora i es porta endavant amb nocturnitat i traïdoria ("alevosía", si voleu). Com ells mateixos diuen: "Total, són quatre pel·lícules. Qui vulga anar al cine, que s'ho pague!".
Secretisme, desinformació, decisions unilaterals, falta de consens... una mala gestió a costa d'una majoria absoluta del PP que confonen amb una absoluta majoria del PP.
Cal recordar que la majoria de votants de Montaverner NO els ha votat.
Cal recordar que un govern municipal és un govern en representació de TOT un poble i pel bé del poble; perquè han oblidat al PP que Montaverner som tots i totes: d'esquerres, de dretes, apolítics, catòlics, cristians, ateus, xiquets, pares i mares, parats, treballadors, empresaris, comerciants... I no només militants del PP, familiars o jubilats.
Governar no es governa calculant els vots que t'asseguren el poder, sinó fent les coses bé, és a dir, en benefici de TOTS.
El PP complix les seues promeses sí, com s'omplien la boca de dir abans de les eleccions, van cancel·lar el Mon-doc amb premeditació i traïdoria.
Ara faran "el seu" Mont-doc. Seu a soles.
Apropiant-se del que és del poble per fer de la seua manera de vore les coses l'única i, el que és pitjor, aprofitant el treball fet ja l'any passat però sense comptar amb els qui ho van portar endavant.
El Mon-doc és de Montaverner i representa a Montaverner.
El PP no podia mantindre'l igual, no. Li feia pudor a cultura, a esquerres, a objectivitat, capacitat crítica, ments obertes, participació ciutadana, a pluralitat, a debat... Deien ells que estava polititzat. Per favooor, caldria que més d'un repassara el diccionari abans de parlar. Polititzar!!!!! Si no saben fer altra cosa! Si no saben distingir entre informació de l'Ajuntament i informació del PP. Si publiquen informacions i notícies municipals al seu bloc sense distingir el que és municipal i públic (l'Ajuntament) i el que és privat i partidista (el Partit).
No, el Mon-doc ja no és Mon-doc. L'han convertit en allò que ells deien que era: 4 pel.lícules. Una llàstima.

http://comarcalia.info/2012/10/30/montaverner-recupera-la-mostra-de-cinema-documental-mon-doc-despres-dun-any-dabsencia/
Mostra'n més...