dimarts, 29 de juliol del 2014

El que la nota (des)informativa del PP de Montaverner no diu sobre el cadastre

Davant la nota feta pública pel PP, Compromís per Montaverner aclareix que:
  • No diu que esta reducció en el que paguem de contribució arriba tardíssim. Recordeu que l’increment desproporcionat el va provocar una revisió cadastral feta en els anys del desficaci i que en tots estos anys (3 de govern del PP a Montaverner) les administracions no han sigut gens àgils per a corregir una situació tan clarament injusta.
  • No diu que la disminució en el valor cadastral l’han aplicada a tots els municipis que patixen la mateixa situació. Per tant ni és una baixada d’impostos ni es deu a la “brillantíssima” gestió del PP local. Bé podrien en estos anys haver baixat el tipo de gravamen, cosa que sí que era decisió municipal, i no ho han fet.
  • No diu que des de Compromís hem insistit una vegada i una altra perquè es corregira esta barbaritat. Tampoc no diu que tots els grups de l’Ajuntament compartíem la mateixa preocupació. Més que propaganda partidista el que hauríem de fer és resoldre els problemes de les persones i no deixar que s’allarguen en el temps perquè al final parega que una mala solució siga boníssima per allò de “més val perdre que més perdre”.

La Nota informativa del PP és més autobombo partidista que altra cosa, quan en realitat més coherent seria ser modestos i reconéixer  l’absurditat de la situació:
1. L’administració li crea un problema al veïnat.
2. No el resol.
3. S’allarga en temps, s’arriba a una situació insuportable, li posa un pedaç.
4. I damunt li demana que li estiga infinitament agraït (i que li vote) perquè com acaba la nota “els veïns i veïnes del poble siquen els grans beneficiats de la gestió pública local”. Amén.
Potser que s’acabe ja el temps de la vella política i arribe l’hora de la ciutadania crítica i amb criteri propi.