diumenge, 1 de maig del 2011

Èxit de CxM a la presentació de les candidatures de Compromís a la Vall d'Albaida

La nit de divendres 29 d'abril va tindre lloc al saló El Cúgol, d'Ontinyent, la presentació de les candidatures del Bloc i de la Coalició Compromís a dotze localitats de la Vall d'Albaida. L'acte, conduït per la regidora nacionalista olleriana Àgueda Micó, va comptar amb els encoratjadors parlaments del coordinador comarcal i que ha sigut alcalde de l'Olleria Julià Engo, i del candidat a la presidència de la Generalitat valenciana per la Coalició Compromís, Enric Morera.
Després d'una breu sessió fotogràfica, els assistents van gaudir del sopar.
Els qui vam acudir per Compromís X Montaverner vam compartir una amena taula amb els companys i companyes de Compromís pel Palomar, que es presenten per primera vegada a la seua localitat.
El nombrós públic assistent va poder escoltar en el tram final de l'acte els parlaments dels candidats municipals de la formació valencianista, d'esquerres i ecologista a les principals poblacions de la Vall d'Albaida.
Val a dir que un dels discursos més aplaudits va ser el que va protagonitzar Josep Sanchis, el nostre futur alcalde de Montaverner per Compromís. Especialment, en repassar les consecucions des de les regidories gestionades a l'ajuntament en una legislatura tan complicada.
I ací teniu algunes fotos de l'esdeveniment: