dimarts, 26 d’abril del 2011


COMUNICAT DE PREMSA NÚM. 2

Compromís per Montaverner redacta el programa que ofereix a la ciutadania

CxM repassa el realitzat durant la passada legislatura.
La formació muntavernina afig les propostes per a la legislatura 2011-2015.

CxM. Montaverner, 25-abr.-2011.
Compromís per Montaverner (CxM) està realitzant aquests dies una intensa activitat de treball intern, activitat que en pocs dies donaran a conéixer a la ciutadania.
Entre les més importants cal destacar: la redacció del programa,a més de sessions fotogràfiques de la candidatura i els contactes amb les entitats i associacions de la localitat.
Pel que fa al programa electoral de CxM 2011, les reunions per a fixar les prioritats s’han centrat en destacar les realitzacions desenvolupades durant la legislatura que ara acaba, on l’únic representant de la coalició ha participat a la comissió de govern, i des de les regidories que ha gestionat, on ha marcat clarament la diferent manera de gestionar les qüestions públiques locals. Així mateix, una vegada feta una anàlisi de la situació actual, les propostes de millora per a Montaverner previstes per a la legislatura 2011-2015 s’han concretat en el Programa electoral que es farà públic en breu.
Des de CxM volen destacar la importància del seu compromís amb la participació ciutadana; amb les persones, la qualitat de vida i el benestar; el seu compromís pel treball i el futur del nostre poble; el compromís pel territori i per la cultura i l’educació, entre altres.
Aquest compromís global, en el qual s’han tingut ben presents les indicacions, suggeriments i motivacions de la societat de Montaverner i els seus habitants, marquen les línies d’actuació de la Coalició per a governar Montaverner. “Aspiracions ben assumibles i que marquen la necessitat de progressar en la gestió política municipal”, afirmen des de Compromís per Montaverner.