dimarts, 20 de setembre del 2011

1-Tres mesos o cent dies



Tres mesos o 100 dies és el temps que per respecte se li dóna a tot nou equip de govern perquè es pose al dia i marque les línies a seguir del seu projecte. És un temps també prudencial perquè l’oposició puga fer les seues primeres valoracions.

El 22 de maig Montaverner tancava un cicle llarg de governs socialistes i s’obria al canvi. El desig de renovació que el poble manifestava es va decantar per l’opció del PP. Compromís per Montaverner va eixir molt reforçat de les eleccions i va rebre un missatge clar: vos volem alternativa de govern, ja jugueu en la primera divisió de la política municipal, però encara heu d’aprendre més fent oposició. I en això estem.

Després de 24 anys tenim de nou una alcaldia de dretes. Això, sent com és un significatiu punt de partida, no és una dada definitiva per a fer una valoració. Cal mirar els fets, les xicotetes decisions i els projectes a llarg termini, les actituds que es manifesten, les formes i els continguts explícits o amagats. En estos tres mesos el que hem vist de la nova alcaldessa i del seu grup és com a mínim preocupant.

1 comentari:

Anònim ha dit...

¿Preocupant? ¿i això?