diumenge, 20 de novembre del 2011

Els vots de Compromís a Montaverner ajuden a posar en Madrid el diputat Joan Baldoví


Amb les dades definitives de les Eleccions Generals 2011 corresponents a Montaverner, i les corresponents a la circunscripció de València, des de la Coalició Compromís X Montaverner, només tenim paraules d'agraïment al poble de Montaverner perquè amb els 116 vots (10,20%) que han donat a <b>Compromís-Equo</b>, suposem una ajuda percentual importantíssima que suposa la presència de la formació valencianista al Congrés dels Diputats.

Amb l'escó obtingut per Joan Baldoví per la circunscripció de València, la veu dels valencianistes d'esquerres i ecologistes està garantida a Madrid, amb el ressò mediàtic que això implica. No serà una tasca fàcil, especialment per la majoria absoluta obtinguda per la dreta espanyolista, que ja venim patint, i de quina manera!, a la nostra terra.

De fet, Compromís-Q és a Montaverner la coalició que més puja en vots i percentualment, ja que ascendeix en 78 vots respecte a les dades de 2008, quan vam obtindre 38 vots, el 3,21%.
Només hi ha un però, si comparem les dades entre 2008 i 2011: la participació ha baixat a Montaverner en tres punts: del 85,94% a 82,99%.

I això és conseqüència del distanciament que els partits majoritaris han obert amb la ciutadania.

Des de Compromís, tal i com hem fet fins ara, durem la veu del poble.

Gràcies i endavant!