dissabte, 5 de novembre del 2011

Convi-BIM, Com vivim o Convivim?? (Part 2)

2.       Com vivim??

Que com vivim? Vivim temps durs, sí. Vivim esperant una explicació, un protocol de pagaments a proveïdors que siga públic, un pla de sanejament per poder observar quines mesures d'estalvi es porten a terme, quina planificació a curt i llarg termini. Perquè Montaverner sempre ha sigut un poble actiu, amb iniciativa, dinamitzador de projectes educatius, socials, econòmics i culturals. Un referent a la Vall d'Albaida. I hem de tindre clar com ens afectaran les mesures que el nou Ajuntament en majoria absoluta del PP està portant a terme. Hem de tindre clar quina és la idea de poble que es vol portar endavant: no només hem de saber d'on venim , com superar els entrebancs, sinó cap a on anem.  

  1.   ¿Augmentant el sou de l'Alcaldessa (paguem el total del brut més la SS: 30.492 euros. 8.800 euros més que l’anterior alcaldessa), tot i sabent la difícil situació econòmica del poble? 
  2. ¿Telèfons mòbils d'última generació (Blackberries) amb despesa mensual de connexió a Internet per a tots? 
  3.   Contractacions sense concurs públic i segons per a qui?
  4.  Contractacions i  serveis que en lloc d’ ajudar al sosteniment de les xicotetes empreses del poble van en la seua contra?
  5.  Retallant en Projectes educatius (Arbres, Mural, AMPA, Escola de Mares, Menjador...)?
  6. Eliminant l’Ajuda municipal als llibres de text de Primària?
  7. A més de les antenes de telefonia mòbil i de la wifi rural, hem de tindre també wifi d’Iberdrola i Egevasa?
  8. Ajudes a la dependència dels nostres discapacitats sense resoldre? Per què no paguem  la nostra aportació al Projecte Trèvol?
  9.  Tancant Innovem?
  10.  Suspenent a última hora el Mon-Doc?
  11.  Retallades per a tot? Retallades segons per a què o segons per  a qui? 
            Una bona gestió pública es caracteritza per decisions mancomunades que garantitzen el benestar social (educació, sanitat, ajudes socials), el comerç local, les pymes i autònoms. Retallades a qualsevol preu, no. Ens juguem el nostre futur com a poble.