divendres, 4 de novembre del 2011

ConviBIM, Com vivim o Convivim?? (Part 1)


1.       ConviBIM??

El Convi-Bim és l'alternativa crítica que proposem des de Compromís al bombardeig d'informacions que des de totes bandes s'entrecreuen. Informacions contradictòries que més que informar, acaben produint l'efecte contrari: la desinformació. 

Si vols saber la veritat de les coses no cal res més que escoltar, llegir i valorar totes les informacions, perquè totes tenen part de veritat i totes amaguen exageracions i informacions parcials i partidistes. Com se sol dir: "Cadascú agrana cap a casa", i podem seguir amb la nostra saviesa popular i dir: "que ni tot és blanc ni tot negre". 

Des de Compromís pensem que no es pot acabar fent el que tant s'ha criticat, ni es pot utilitzar un servei informatiu públic que faça un ús partidista dels butlletins oficials (o no oficials). No volem que ningú ens diga: "No penseu, que ja ho farem per vosaltres".  No volem que ningú pense per nosaltres. Penseu, raoneu, escolteu, informeu-vos, contrasteu informacions i analitzeu les raons i arguments que sostenen dades tan contradictòries.

      Pensem també que no cal entrar en el descrèdit i els atacs personals per fer política. Cadascú té una forma de vore les coses, i no creguem que uns o altres siguen els posseïdors de la veritat; perquè tots tenim alguna cosa a aportar i  som part d'un mateix tot: el benestar de Montaverner i els seus veïns i veïnes.