diumenge, 29 de gener del 2012

EL PP I LA SEUA POLÍTICA ANTISOCIAL: Projecte Trèvol

El PP d'Aielo del Malferit ha decidit abandonar el PROJECTE TRÈVOL (PROJECTE D'INTEGRACIÓ SOCIALABORAL AMB PERSONES AMB DISCAPACITAT), és a dir abandonar els seus discapacitats.

A partir d'ara la integració dels discapacitats d'Aielo no compta amb el recolzament de l'Ajuntament. Segons informa el consistori esta mesura respon a una necessitat d'estalvi. Estalvi? Haurien de fer públic el "gran" estalvi que suposa l'eliminació d'eixa ajuda. Haurien de respondre a la falta de concienciació social i de valors quan deixen a famílies del seu poble sense el recolzament del consistori. 

Estan diguent amb això que consideren que els ciutadans amb discapacitat són una despesa ??? Que el treballadors que des del Projecte Trèvol contribueixen amb el seu treball són una càrrega per a l'Ajuntament?? També són una càrrega els bonos dels llibres?? L'ajuda a les famílies per a que s'encete el menjador escolar?? Les promeses incomplides com l'ajuda als nounaiscuts??? Són una càrrega els nostres majors?? 

Ens preocupa molt esta onada de mesures anti-socials que el PP està prenent tant a nivell autonòmiccom comarcal; perquè quan veus les barbes del veí tallar, vés posant les teues a remullar... I ací, a Montaverner, la situació no està clara i ens preocupa. Es va preguntar per este mateix punt a l'últim plenari de l'any: ja estavem a finals de  desembre i l'Ajuntament no havia fet l'aportació al Projecte Trèvol per als nostres discapacitats. Compromís va demanar explicacions sobre estes qüestions a l'últim plenari,  la resposta va ser que (a menys d'una setmana d'acabar l'any) no s'havia fet l'aportació pels nostres discapacitats. Anirem nosaltres darrere d'Aielo??? No ens val la política de "no hi ha diners", no hi haurà diners per a algunes coses perquè per a altres sembla que sí.  Esperem que el PP a Montaverner recapacite i reflexione sobre la gravetat de la mesura presa i no seguisca a l'Ajuntament d'Aielo. 

http://www.vilaweb.cat/noticia/3977337/20120128/lajuntament-daielo-malferit-abandona-projecte-trevol.html