dijous, 28 d’abril del 2011

El BLOC i Coalició Compromís presenten este divendres 29 d’abril les candidatures de la Vall d’Albaida

Els 12 candidats del Bloc i la Coalició Compromís a les alcaldies d’Ontinyent, l’Olleria, Agullent, Quatretonda, Bocairent, Albaida, Beniatjar, el Palomar, Bellús, Salem, Montaverner i Otos es reuniran este divendres 29 d’abril en un acte, que servirà com a presentació pública de les llistes valencianistes de la Vall d’Albaida.
La cita serà a les 20h al Restaurant El Cúgol (Ontinyent), i ja està confirmada la presència del portaveu del grup parlamentari Compromís a les Corts Valencianes i secretari general del Bloc, Enric Morera. Durant l’acte també intervindran el secretari comarcal del Bloc i candidat a alcalde de l’Olleria, Julià Engo i el cap de llista de la candidatura de la Coalició Compromís a Ontinyent, Josep Antoni Francés.
Els candidats estaran acompanyats en l’acte pels membres de les seues respectives llistes, que en les properes setmanes s’aniran presentant a nivell de cada localitat. Este divendres dia 29 serà un dia de reunió dels candidats i llistes de la comarca per tal d’intercanviar experiències, i aprofundir en el bon ambient que existeix entre tots els membres del Bloc i Coalició Compromís de la Vall d’Albaida, per tal de fer-nos costat i unir esforços de cara a la cita electoral del proper mes de maig”, comenta Julià Engo. “Estem molts satisfets de poder estar presents en 12 pobles de la comarca, perquè és important que els veïns que es senten valencianistes i progressistes puguen optar per una força política amb la que se senquen representats, i ho facen tant a nivell local com autonòmic”.